SBO Satellit Jordemodervej

Jordemodervej 7
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Adresse: Jordemodervej 7, 4100 Ringsted
Priser fra: 0.00
Ingen ledige pladser pt

Beskrivelse:

Satellit Jordemodervej har til huse i et stuehus på en landejendom i Kværkeby som ligger 8 min. fra Ringsted. Der er gode muligheder for udeliv og aktiviteter i området, samt i egen lukket have. Tilbuddet har egen minibus. Ejendommen er et toplanshus med 2 indgange og lukket have. Stueplan er indrettet med kontor, bad/toilet, bryggers, køkken samt stue med udgang til have. På 1. sal er der 4 værelser, indrettet som 3 børneværelser og en stue, samt bad/toilet og køkken. Der er installeret brand, - og tilkaldssystem med røgdetektorer samt nødkald i børnenes værelser. 

Værelserne indrettes individuelt til det enkelte barn, tv kan eks. polstres med plexiglas, mv. I Satellit Jordemodervej ønsker vi at fremme fokus på en sund og varieret kost, og samtidig sikre en naturlig struktur og forudsigelighed omkring de daglige kostindtag. Tilberedelse af måltider går på skift imellem de små teams og de fysiske rammer skaber grobund for, at børnene kan veksle imellem at spise sammen, eller alene sammen med en voksen. Ugens menuplan fremgår af infokskærm, der bruges Mambeno måltidsapp.


Bevillingsgrundlag:
Satellit Jordemodervej er et solistlignende tilbud med 1-1 normering i de vågne timer og fælles nattevagt. Tilbuddet er godkendt som Socialpædagogisk opholdssted jf. SL § 66, stk. 1, 6, med tilsyn fra Socialtilsyn Øst. Målgruppen er børn i aldersgruppen 10-16 år med autisme og,- eller udviklingshæmming, samt problemskabende adfærd. Der henvises til tilbudsportalen.

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her