SC Abildvej Kollegiet 4-6

Abildvej 4-6
Samala_Kollegierne_afdeling_Abildvej1 Samala_Kollegierne_afdeling_Abildvej2 Samala_Kollegierne_afdeling_Abildvej3 Samala_Kollegierne_afdeling_Abildvej4 Samala_Kollegierne_afdeling_Abildvej5 Samala_Kollegierne_afdeling_Abildvej6 Samala_Kollegierne_afdeling_Abildvej7
Adresse: Abildvej 4-6, 4180 Sorø
Priser fra: 3050.00

Beskrivelse:

40 stk. 1 værelses lejligheder med eget toilet/ bad og tekøkken med køleskab, håndvask, køleskab og køkkenskabe, samt 2 delelejligheder (2 værelses). Der er adgang til fælles vaskeri, cykelskur og udenomsarealer, samt fælleshus i midten.

I Kollegiet er der nattevagt med mulighed for godnat, morgenvækning og fælles morgenmad, herdudover er der tilbud om fælles kostordning med støtte fra Fødevarerbanken


Bevillingsgrundlag:
Anbringelse på eget værelse med kontaktperson, jf. SL § 52, og kontaktperson i efterværn jf. SL § 76, samt hjemmevejlederstøtte, jf. SL § 85. Brugergruppen i Kollegiet, er fortrinsvis tidligt skadede/ omsorgssvigtede børn og unge i aldersgruppen 15-23, samt integrationsunge. Kollegiet er ikke egnet til unge i misbrug.

Drøsselbjerg Kollegiet (Stillinge Strand)

Drøsselbjergvej 123
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Adresse: Drøsselbjergvej 123, 4200 Slagelse
Priser fra: 0.00

Beskrivelse:

Kollegiet er placeret i det tidligere strandhotel ved Stillinge strand, med busstopsted ved døren. Kollegiet har 2 indgange, samt 3 pæne værelser med eget bad og toilet på hvert værelse.

Der er adgang til delt køkken og opholdsstue, samt lukket gårdhave. Der er installeret røgdetektorer og nødkald i alle værelser, ligesom der er Saltolåse (App) på værelses- og indgangsdøre.

I Kollegiet er der mulighed for tilkobling af nattevagt, herunder stationær (rådighed eller vågen) eller ambulant, med tilsyn og opkald fra en af de tilstødende kollegier, samt tilsyn fra vægter fra G4S.


Bevillingsgrundlag:
Anbringelse på eget værelse med kontaktperson, jf. SL § 52, og kontaktperson i efterværn jf. SL § 76. Forløb op til maks. 6 måneder.

SC Horseager Kollegiet 13

Horseager 13
1 5 6 7 1 2 3 4
Adresse: Horseager 13, 4330 Hvalsø
Priser fra: 3150.00

Beskrivelse:

20 stk. 1 og 2-værelses lejligheder

Lejlighederne er forsynet med eget tekøkken med håndvask, kogeplader og køleskab, samt bad og toilet. Der er endvidere adgang til fælles vaskeri.


Bevillingsgrundlag:
Anbringelse på eget værelse med kontaktperson, jf. SL § 52, og kontaktperson i efterværn jf. SL § 76, samt hjemmevejlederstøtte, jf. SL § 85. Brugergruppen i Kollegiet, er fortrinsvis tidligt skadede/ omsorgssvigtede unge i aldersgruppen 17-23, samt borgere med autisme, aspergers Aspergers syndrom, ADHD og psykiatriske forstyrrelser. Der er blandet mænd og kvinder. Kollegiet er ikke egnet til unge/ borgere i aktiv misbrug.

SC Fr. Andersensvej Kollegiet 12A-B

Frederik Andersensvej 12A og 12B
bagside kælder køkken1 Køkken2 stue1 stue2 ophold1 ophold2 ophold3 ophold4 altan
Adresse: Frederik Andersensvej 12A og 12B, 4400 Kalundborg
Priser fra: 0.00
Ingen ledige lejligheder pt

Beskrivelse:

10 stk. 2-værelses nyrenoverede lejligheder på 55-60 kvadratmeter, som hver indeholder køkken, toilet, bad, stue og et værelse, samt et lille depotrum, og en altan. Ejendommen ligger centralt placeret i Kalundborg, tæt på skole, dagligvarerbutikker, mv. Der er have tilknyttet ejendommen, som deles med de øvrige beboere i ejendommen. 

I Kollegiet er der en vågen nattevagt placeret i en lejlighed i toppen af ejendommen, med mulighed for godnat, morgenvækning og fælles morgenmad, herudover er der tilbud om fælles kostordning, samt varierede aktiviteter. 

 

Der er endvidere adgang til fælles vaskeri og der er installeret fibernet i ejendommen. 


Bevillingsgrundlag:
Unge anbragt på værelse efter gældende lovgivning

SC Klosterparkvej Kollegiet 20 og 22

Klosterparkvej 20-22
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Adresse: Klosterparkvej 20-22, 4400 Kalundborg
Priser fra: 3100.00

Beskrivelse:

15 stk. 1 værelses lejligheder. Lejlighederne er forsynet med eget komplet køkken indeholdende vask, køleskab, køkkenskabe, komfur med ovn, samt bad og toilet. Der er endvidere fransk altan i alle lejlighederne, og enkelte af lejlighederne har havkik.

 

Ejendommen ligger i bymidten af Kalundborg, med gåafstand til byens gågade, station, bibliotek, borgerservice, mv. Der er fælles have tilknyttet ejendommen og fælles vaskeri. 

 

I opgangsfællesskabet er der nattevagt med mulighed for godnat, morgenvækning og fælles morgenmad, herdudover er der tilbud om fælles kostordning. 


Bevillingsgrundlag:
Hjemmevejlederstøtte jf. SL § 85. Borgergruppen er fortrinsvis unge i alderen 18 - 27 år, med autisme, Aspergers syndrom, ADHD og psykiatriske forstyrrelser. Der er blandet mænd og kvinder. Opgangsfællesskabet er ikke egnet til borgere i aktivt misbrug.

SC Vedskølle Kollegiet

Vedskøllevej 3A
VDK-front Samala_Kollegiet_Herfølge_Front1 Samala_Kollegiet_Herfølge_Front1 Samala_Kollegiet_Herfølge_have2 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Adresse: Vedskøllevej 3A, 4681 Herfølge
Priser fra: 3200.00

Beskrivelse:

14 stk. 1-værelses lejligheder, som alle er forsynet med eget køkken med kogeplade, emhætte, køkkenskab og køleskab. samt stort bad og toilet.

Der er endvidere adgang til fælles vaskeri og fælleshus. 


Ejendommen er placeret i smukke landlige omgivelser, blot et par kilometer fra Køge centrum, hvor der er S-tog forbindelse til bl.a. København. 

I Kollegiet er der vågen nattevagt med mulighed for godnat, morgenvækning og fælles morgenmad, herdudover er der tilbud om fælles kostordning, samt varierede aktiviteter.


Bevillingsgrundlag:
Anbringelse på eget værelse med kontaktperson, jf. SL § 52, og kontaktperson i efterværn jf. SL § 76, samt hjemmevejlederstøtte, jf. SL § 85. Brugergruppen i Kollegiet, er fortrinsvis tidligt skadede/ omsorgssvigtede børn og unge i aldersgruppen 15-20 år, samt unge med autisme/ ADHD. Kollegiet er ikke egnet til unge i misbrug.

SC Kuskevej Kollegiet

Kuskevej 5-43
1 2
Adresse: Kuskevej 5-43, 4760 Vordingborg
Priser fra:
Ingen ledige lejligheder pt

Beskrivelse:

30 stk. 1 værelses lejligheder. Lejlighederne er forsynet med eget køkken, bad og toilet. Området omkring ejendommen er et uddannelsesområde, University College Sjælland, VUC og Vordingborg station ligger 2 min. i gåafstand. Lejlighederne har tilhørende udhus, fælles vaskeri, og eget depotrum.


Til ejendommen er der nattevagt med mulighed for godnat og morgenvækning.


Bevillingsgrundlag:
Hjemmevejlederstøtte jf. SL § 85. Borgergruppen er fortrinsvis unge i alderen 18 - 27 år, med autisme, Aspergers syndrom, ADHD og psykiatriske forstyrrelser. Der er blandet mænd og kvinder. Kollegiet er ikke egnet til borgere i aktivt misbrug.

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her