Opholdsstedet Jordemodervej

Jordemodervej har til huse i en landejendom i Kværkeby, som ligger 8 minutter fra Ringsted. 

Ejendommen er et toplanshus med 2 indgange og en lukket have. I stueplan bor en dreng på 16 år, og resten af arealet er indrettet til fælles opholdsrum, køkken, toilet/ bad, bryggers, samt udgang til terrasse. 

Til højre for trappen fra stueplan, er der indrettet to værelser (stue og soveværelse med udgang til trappen i begge ender), disse værelser er aktuelt klar til at blive matchet og designet til et nyt barn med autisme og retardering

Til venstre for trappen bor der en dreng på 16 år, hvor vi ved indflytningen sammenlagde 2 værelser, og indrettede det bagerste med en teaterscene, og desuden er der som en del af hans boafdeling, indrettet et køkken, samt spiseplads. 

På 1. sal er der dvs. midt imellem de 2 boafdelinger, indrettet kontor til personalet, det er også her den sovende nattevagt har til huse.  

På opholdsstedet Jordemodervej er der mulighed for indplacering på henholdsvis takstniveau 1 og 2, med mulighed for tilsyn fra rådighedsvagt, samt vågen nattevagt, afhængig af barnets støttebehov. 

Ledig plads - 2 værelser (stue og soveværelse)

Ledig plads - 2 værelser (stue og soveværelse)

Den ledige plads på opholdsstedet består af 2 sammenhængende værelser på 1. sal, til højre for trappen fra stueplan.

Der er udgangsdøre i begge sider af værelserne, som sikkerhedsventil for personalet ved nedsmeltninger, i situationer hvor barnets frustrationer udløses med "vold som udtryksform". 

De fysiske rammer kan indrettes ud fra barnets behov, og graden af pædagogisk støtte, samt sikkerhedsmæssige tiltag.

Pædagogiske måltider foregår som udgangspunkt i barnets stue, sammen med pædagogisk personale fra eget team.

I stueplan har barnet, ledsaget af pædagogisk personale, adgang til fællesområder, toilet/ bad, samt køkken. Fra stueplan er der desuden adgang til lukket terasse og have.